Denk, wens en bestell :)

24. feb, 2014

Hallo idereen ,

hier zijn de huwelijk poppen met lekkere tartje de bij ,die zijn heel leuk staan naast op een herinnering bookje .uw gasten zullen eerst uw poppen zien voor de ingang wat een verrasing toch en dan krijgen ze allemaal kleinere poppen als cadeau. gaan ze nooit vergeten uw feest en altijd terugkijken op hun vitrinekast.

tot zo Cool

24. feb, 2014
24. feb, 2014

Hallo idereen ,

hier zijn de samples van baby shower of geboorte cadeaus allemaal handgemaakt .komt nog voor baby girl .ik heb gelijk met baby boy begonnen want mijn beste vriendien is in verwachting van een jongetje :) ik voeg de fotos zonder verpakking en naam kaartjes .

geniet van uw leven wij doen ook Lacht

6. feb, 2014

Hallo iedereen,

 ik ben moeder van een prachtige meisje van 2.5 jaar oud en wij zijn samen leuke poppen maken voor naar iemand als cadeau te geven .wij zijn all lang bezig maar net begonnen met dit blog. hoop dat u leuk vinden.wij transformeren uw dromen in werkrlijkheid. als u will een geborte feestje , baby shower worden allemaal special dat niemand heeft of iedeer gezien.special allen voor uw.huwelijk taartjes versieren met uw eigen poppen , en ook kleine cadeautjes geven aan uw gasten.

 uw zon of dochterje zijn jarig dan maak ik een leuke verrasing voor hun vriendjes op school ,het is genoeg als u zeg wat is uw wens voor zo 'n feestdagen of special dagen .

tuurlijk komt nog fotos  volg onzLacht